Torna Luis Miguel a Barcelona

LIVE NATION ESPAÑA presenta a Luis Miguel en concert i ens visita amb la seva prodigiosa veu i talent. El proper 10 maig 2012 l’esperem al Palau Sant Jordi de Barcelona per viure una nit inoblidable amb l’intèrpret llatí que més premis Grammy ha aconseguit.
Ara ha estat notícia per què el cantant mexicà s’ha convertit en l’artista més ben pagat en la història del Festival de Vinya del Mar, en tancar un contracte per valor d’un milió de dòlars, per una actuació de 80 minuts, amb què celebra els seus 30 anys de trajectòria. La suma desplaça el músic britànic Sting, que l’any passat, en el matiex Festival, va ocupar el primer lloc amb la seva seu xou simfònic de 700 mil dòlars. Luis Miguel obrirà el festival després de 17 anys d’absència.
Curiosament, l’artista mexicà més universal va néixer a Puerto Rico de mare italiana i pare espanyol. Famós des de petit, Luis Miguel va gravar el seu primer disc als dotze anys, i dos anys després ja tenia quatre àlbums de gran èxit. Però Luis Miguel, amb una tècnica i qualitat vocal fora del comú, ha sabut evolucionar sense decebre al seu públic i quan passava per ser l’artista llatinoamericà més famós, es va llançar a la interpretació dels boleros més clàssics, guanyant un èxit encara més gran .
Després de diversos discos de boleros i un amb cançons tradicionals mexicanes, el cantant va tornar amb Grans èxits, en què recollia el millor dels seus 20 anys de carrera i dos temes inèdits. En el nadal de 2006 va llançar Nadal Luis Miguel. Dos anys després va presentar Còmplices i ara torna amb un nou treball titulat Luis Miguel.
10 MAIG 2012
Dijous 21:30h
Palau Sant Jordi de Barcelona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *