Stereophonics en concert a Barcelona amb el seu nou disc

Al llarg d’aquests últims anys hem pogut veure a Stereophonics actuant en diferents festivals espanyols (BIME Live, Mad Cool). Tot i així trobàvem a faltar veure’ls en viu en alguna sala del nostre país, cosa que no succeïa des del directe realitzat a l’Espai Movistar barceloní el 2008. Per esmenar l’error Livenation acaba d’anunciar la programació de dos directes dels gal·lesos en recintes de Barcelona (divendres 2 de febrer, Apol·lo) i Madrid (dissabte 3 de febrer, La Riviera). Dues bitlles organitzats amb motiu de la gira promocional del nou disc “Scream Above The Sounds” datat per al proper 27 d’octubre.

El rock alternatiu de Stereophonics es va donar a conèixer fa més de vint anys. La banda gal·lesa manté avui dia als seus membres fundadors Kelly Jones (vocalista i guitarra) i a Richard Jones (baix). Adam Zindani, guitarrista, Jamie Morrison, bateria i Tony Kirkham, teclista, completen el grup. La sonoritat de Stereophonics segueix mirant cap endavant i no reflexionant sobre el passat.

La prevenda d’entrades per als concerts protagonitzats per Stereophonics a Barcelona i Madrid s’habilitarà el dijous 28 de setembre a les 10:00 mitjançant Livenation.es. La venda general s’obrirà el divendres 29 de setembre a les 10:00 via la mateixa web. Preu / entrada: 27 euros, despeses de distribució no incloses.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *