Sitges 2014, a punt!

La 47a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya arrenca aquest divendres, 3 d’octubre, amb una selecció de títols que recullen el millor del gènere i un munt d’activitats paral·leles.

Consulta la programació.

La catifa vermella de Sitges tindrà enguany una àmplia representació d’actors i directors del cinema català, espanyol i internacional. La programació del Festival estarà acompanyada d’una llarga llista de talents, que arriben al Festival per a presentar les seves produccions. Roland Emmerich, Antonio Banderas, Franco Nero, Joe Dante, Álex de la Iglesia, Pablo Helman, Bruce LaBruce, María Kosty, Dick Miller, Jim Mickle, Fabrice du Welz, Joo-Hwan Jang, Kevin MacDonald, Hugo Silva, Macarena Gómez, Ariadna Gil, Juanfer Andrés i Esteban Roel, Peter Safran, Gary Dauberman, Helena Nogueira, i l’equip de REC 4 són algunes de les figures que seran a Sitges entre el 3 i el 12 d’octubre.

El Festival obre una porta a la televisió de gènere amb la nova secció Serial Sitges, que recollirà la presentació de sèries televisives de contingut fantàstic i thrillers, així com TV movies, web sèries i formats similars. La nova secció s’incorpora a la graella del Festival amb l’objectiu de recollir un sector creixent i emergent, el de les sèries de gènere fantàstic, pel qual les cadenes televisives estan aposten fortament en l’actualitat. Serial Sitges està patrocinada per l’Fnac i programada a la Sala Tramuntana de l’Hotel Meliá Sitges, amb entrada gratuïta.

El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya reunirà nou exposicions temàtiques, que recullen en diferents formats, gèneres i expressions, una polièdrica visió dels territoris del fantàstic. Des d’un viatge a través de la saga [REC] fins un homenatge col·lectiu al mític film Tetsuo, de Shinya Tsukamoto, el mapa d’exposicions de Sitges 2014 mostra diverses facetes de l’art i el cinema de gènere: objectes cinematogràfics de la Cannon i de la col·lecció Propside.com, els productes de marxandatge d’SD Toys, les creacions de Carles Ganya, els dibuixos de fantasciència, els píxels de Miguel Chevalier i el projecte Cinergía de Gas Natural Fenosa. Les nou mostres –de diferent format– constitueixen un complet programa expositiu del Festival que reforça la seva oferta d’activitats paral·leles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *