SISTER ACT a barcelona

Barcelona ha estat la ciutat escollida pels productors Whoopi Goldberg, Stage Entertainment i El Terrat, per a la seva estrena a Espanya. El musical es representarà al Teatre Tívoli de Barcelona a partir del 24 octubre 2014. Basada en la taquillera pel·lícula, SISTER ACT, protagonitzada per l’actriu Whoopi Goldberg, el musical compta amb un banda sonora inspirada en els estils musicals que van des de la música de Motown, el soul o el funk, fins als grans himnes de música disc, passant per Barry White.

“SISTER ACT és una gran comèdia per a tota la família. Us prometo que passareu una increïble nit al teatre! Escoltar la gent riure i aplaudir tant com ho fan en SISTER ACT – un espectacle que la gent creu conèixer, però amb el que després es porten una grata sorpresa en veure que no és el que esperaven – és una experiència màgica per a un productor, “diu la productora Whoopi Goldberg.

Júlia Gómez Cora, directora general d’Stage Entertainment i productora del musical garanteix que “en aquests temps aconseguiràs oblidar-te de tot com ja ho han fet tots els que ja han gaudit d’aquesta divertidíssima superproducció en els millors escenaris del món.” Per Andreu Buenafuente, coproductor del musical, “només hi ha un convent com el de SISTER ACT i és al teatre. Aconseguiràs que et conmuevas, ries i balls. I et farà levitar d’emoció “.
Encapçalant l’elenc es troben grans artistes de l’escena teatral catalana com Angels Gonyalons, que torna als escenaris amb un musical i afronta el repte. O l’actor Fermí Reixach, qui es posa a la pell de Monsenyor en el que és el seu primer musical. Per al paper protagonista Mireia Mambo es posa per primera vegada els hàbits per interpretar Deloris, quan “sempre havia somiat amb que passés alguna cosa així en la seva carrera”. I l’acompanyaran entre altres l’actriu i còmica catalana Silvia Abril, que assegura que aquest musical “està sent un repte molt important, ja que la gent encara no m’ha vist cantant i ballant durant 2 hores i mitja, i van a descobrir una nova faceta meva. ” L’adaptació del llibret va a càrrec de Xavier Cassadó, qui garanteix que “SISTER ACT té tots els ingredients dels musicals: espectacular, emotiu, impactant, amè, sorprenent … Però difícilment trobarem un musical més divertit”

www.sisteractelmusical.com

Sister Act_Inszeniert

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *