RIHANNA, DIAMONDS WORLD TOUR

La superestrella mundial Rihanna ens portarà la seva DIAMONDS WORLD TOUR a Europa el 2013. Rihanna DIAMONDS WORLD TOUR arrencarà el 8 de març a Buffalo, New York. La gira mundial passarà per més de 28 ciutats dels Estats Units abans del seu començament a Europa, on la gira arrencarà a Bilbao el 26 de maig. La gira addicional Europea ja ha confirmat dates de concerts a Portugal, Àustria, Bèlgica, Finlàndia, França, Alemanya, Holanda, Noruega, Oslo, Escòcia, Suècia, i al Regne Unit, Gal · les amb dates addicionals que seran anunciades pròximament.
Les entrades per DIAMONDS WORLD TOUR sortiran a la venda el proper 30 de novembre de 2012. De tota manera, en algunes ciutats europees, els fans tindran l’oportunitat de pre-sol · licitar l’àlbum amb els seus entrades. Ciutats i dates de prevenda varien – comprovar en www.rihanna.com per detalls complets.
Rihanna està actualment dominant les llistes de vendes amb “Diamonds” el single més ràpid ha ascendit en la seva carrera fins a la data, i el primer single del UNAPOLOGETIC, el seu setè àlbum d’estudi per Island Def Jam en només set anys – arribarà a les botigues de tot el món el dilluns 19 de novembre. UNAPOLOGETIC està també disponible per pre-sol · licituds en iTunes:
https://itunes.apple.com/es/album/unapologetic-deluxe-version/id577347018.
Diamonds” es va convertir en el número 5 al Hot 100, l’èxit número 23 de Rihanna al Top 10 de la llista. “Diamonds” va debutar fa quatre setmanes amb el número 1 a iTunes en 27 països, i el Top 5 d’iTunes en 55 països.
L’artista més seguida a Facebook “amb més de 61,7 milions de seguidors. Guanyadora de sis Grammy Awards i set Billboard Music Awards, Rihanna ha venut més de 37 milions d’àlbums i 146 milions de cançons digitals a tot el món, i actualment ostenta el rècord com l’artista top de vendes digitals de tots els temps. Forbes va nomenar Rihanna l’artista número 1 del món amb més de 2.9 bilions de visites a YouTube / Vevo, la que més de les artistes femenines, més de 62.5 milions de fans a Facebook, i més de 26.5 milions de seguidors a Twitter. A més dels seus 11 singles número 1 al Hot 100 i els seus 22 singles al Top 10, compta també amb 18 singles número 1 a les llistes Billboard de Dance Club Song.
 La gira mundial de Rihanna Diamonds està organitzada per Live Nation Global Touring.
1 de junio 2013
Palau Sant Jordi
BARCELONA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *