Nit de Funky amb THE SLINGSHOTS

SANT JORDI AL JAMBOREE

THE SLINGSHOTS

Roger Fullosoul veu, Marc Mena trompeta, Sergi Franch saxo tenor i baríton, Albert Greenlight guitarra, Aleix Sinteman teclats, Paquito Mystic Man baix, Eduardo Neto bateria, Jordi Casas percussió. 

The Slingshots es va crear amb la idea de recordar i recuperar les bases rítmiques del deep/funk, les càlides melodies vocals del soul, la riquesa instrumental del jazz i l’energia del rock, des dels seus orígens fins a avui, per oferir un so ric en matisos musicals. Un directe molt potent i explosiu que farà que qualsevol oient gaudeixi de la seva música, de la seva entrega i energia, i que no pugui deixar de ballar des de la primera fins a l’última nota.

Dissabte, 23 d’abril a  les  21:30

Web: 10€ | Taquilla:12€ – Deep Soul/Funk

Crítica

Gran concert van oferir aquesta magnífica banda, que amb el seu primer disc “Is This Soul?, enregistrat a Red Bell Studio (Barcelona) per Marc Tena i amb el productor Mike Mariconda (The Raunch Hands, The Devil Dogs), i publicat el mes d’octubre, pel segell Rocafort Records. Ja s’han fet un nom en el panorama de la música negra de Barcelona i potser no estaria mal dit que són la banda exponent del Deep Soul Funk a Catalunya.

Van interpretar els hits més importants com, Slingfunk i The Sooner, gravats en el 2011 en la prestigiosa discogràfica madrilenya Lovemonk, van ser produïts i masteritzats per Miguelito Superstar de La Fundación de Tony Manero. Els temes han sigut utilitzats com a sintonia a programes de televisió de la CCRTV i a programes de música especialitzada com The Craig Charles Funk and Soul Show (BBC- UK) o Satélite K (Radio3). També van oferir homenatja al gran dels grans, James Brown i a Prince, una tràgica pèrdua.

La imatge central del grup, té molt bon domini de la veu i sap com jugar amb els seus registres. Hi ha moments que el seu timbre recorda a Joe Cocker sobretot al esgarrar les cordes vocals. El percussionista va fer gala d’un moviment de triangle que jo mai avia vist!.

Per acabar, tenen un directe ple de força, carregat d’energia i amb bon groove.  Són una banda a seguir i a gaudir en propers concerts.

Tonet Martorell

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *