La BARCELONA ETHNIC BAND al Jamboree

El passat Dissabte 26 de setembre, la sala Jamboree va rebre a La BARCELONA ETHNIC BAND. Projecte nascut fa cinc anys entre amics estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
La proposta d’aquesta formació gran en qualitat donada pels seus profunds coneixements musicals juntament amb una aguda sensibilitat, han aconseguit entrellaçar les diferents formes musicals i diversos ritmes per poder aportar el seu gra de sorra amb un repertori variat de músiques tradicionals i modernes.
La BARCELONA ETHNIC BAND va oferir meravelloses melodies i harmonies així com ritmes envoltats d’un so fresc, amb una proposta autèntica marcada per un caràcter sincer.
Resta dir d’aquesta formació que cadascun dels seus membres es una joia, tots són valedors de bons i lloables adjectius. La banda es composa per: Havard Enstad violoncel, veu i fundador, Carol Rovira veu, Estel·la Broto flauta i cors, Adrià Baiges guitarra,  Manuel López Hernández contrabaix, Blai Navarro acordió cromàtic,  Yehosua Escobedo percussió.

 by Tonet Martorell

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *