Nikki Hill, la nova sensació del rock and roll i del soul arriba a Barcelona

I Wanna Management & Bloody Mary i To Be Confirmed Produccions presenten a Nikki Hill en concert a la sala Apolo de Barcelona.

A finals de 2015, Nikki Hill, de Carolina del Nord, però instal·lada a New Orleans, va publicar el seu nou àlbum Heavy Hearts, Hard Fists a través de Deep Fryed Records. Impulsada pel boogie rugent de la seva banda, una barreja a mig fer entre The Staple Singers i AC / DC, el seu nou àlbum mostra a una Nikki que traspua seguretat, amb un so ardent que predica el gospel més rocker: altes hores de la nit, petons calents i amor tòxic.

Criada en el cor d’una església, dins de l’esperit del R & B i el garatge rock rumble, Nikki Hill escup foc amb una ànima banyada en la veu d’Etta James, i el seu tatuat aura i el seu pèl colmenero que recorda a la guitarrista dels Cramps , Poison Ivy. Heavy Hearts, Hard Fists és una vitrina per la versatilitat il·limitada de Nikki, ja des del pervers estrèpit que és “Struttin ‘”, el blues quemadero al Rolling de “(Let Em Tell You’ Bout) LUV” o aquesta balada que ens arriba a l’ànima que és “Nothin ‘With You”. Fa uns anys, Nikki Hill era una cambrera amb una afinitat cap al punk, i amb un amor profund cap al R & B més clàssic. A petició del seu marit (i ara guitarra de la banda) Matt Hill, pas de darrere de la barra a l’escenari.

L’acollida ha estat extàtica, i ara la banda gira pel món incansablement, impressionant audiències amb el seu so muscular, els riffs volcànics de Matt, i, per descomptat, l’inimitable carisma de Nikki. Ara, s’uneix a la banda un segon guitarra: Robert Nesbit, el que fa que el seu directe sigui encara més espectacular.
Dimarts, 15 NOVEMBRE 2016 20:30 H. LA [2] DE APOLO

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *