Goyo Jiménez torna de nou a Barcelona amb nou espectacle EVOLUZIÓN

Goyo Jiménez torna de nou al Barts a Barcelona amb el seu nou espectacle, inèdit a televisió, i titulat EVOLUZIÓN. Des el 05 de febrer de 2015, el considerat per públic i crítica com a millor monologuista còmic del país, delectarà el públic amb la seva sorprenent, mordaç i divertidíssima visió de l’evolució humana fins a dia d’avui. L’ésser humà, realment ha evolucionat? O ha involucionat? Aquesta qüestió serà la que el públic haurà de plantejar-se veient les teories còmiques de Goyo. Per exemple, el succedani de Caviar. Què és? ¿Ha millorat l’alimentació? ¿Ha portat l’espectador a poder assaborir realment el gust del Caviar? Què significa succedani? Per què l’ésser humà perd el pèl al cap ?. Tot això amb la barroca i exhaustiva forma de posada en escena de Goyo Jiménez, que explota de nou en aquest espectacle tots els seus recursos expressius de cos i veu al servei de la diversió i la transmissió d’emocions i sensacions, de manera detallista i virtuosa. És aquesta particular manera de construir les seves one man shows, precisament, la que li ha valgut el reconeixement de crítica i públic.

Habitual del programa El Club de la Comèdia, Goyo va ser triat com a Millor monologuista per les audiències de la sèrie, a més compta amb més de 360.000 seguidors a Twitter, i els extractes situats del seu anterior espectacle Aiguantulivinamerica, penjats a Youtube, han rebut més de sis milions de visites. Amb les seves actuacions en directe ha superat llargament la xifra de 600.000 espectadors, i en els quatre anys que porta actuant a la Gran Via de Madrid, no ha deixat de penjar el cartell de “entrades esgotades” cada setmana.

EVOLUZIÓN es una producción original de Goyo Jiménez, escrito, dirigida e interpretada por él mismo, y distribuida por Teatro Capitano.

www.barts.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *