Goyo Jiménez presenta Aiguantulivinamerica


Goyo Jiménez torna a Barcelona a petició popular després del gran èxit de la seva anterior estada a la ciutat el passat mes de febrer. I si aleshores va captivar el públic amb el seu espectacle Al fin solo, ara arriba amb una nova versió d’Aiguantulivinamerica que no s’havia representat mai a Barcelona i que no coincideix en pràcticament res amb l’anterior. L’irreverent humorista ―considerat pel públic i la crítica com el millor monologuista de l’Estat― ha aconseguit un èxit sense precedents a Madrid amb aquesta proposta, ja que ha estat més de dos anys en cartell de manera ininterrompuda, amb més de 300.000 espectadors. Goyo Jiménez tornarà al teatre Arteria Paral·lel de Barcelona del 16 al 27 de maig.
En la seva darrera visita a Barcelona el passat mes de febrer va aconseguir un ple absolut, i durant aquelles funcions molts dels seus seguidors li van demanar que tornés amb Los americanos. Dit i fet. Goyo Jiménez reapareix amb una versió millorada i renovada de la seva cèlebre Aiguantulivinamerica. Sempre amb una peculiar posada en escena, l’humorista explota novament en aquest espectacle tots els seus recursos expressius cuidant-ne tots els detalls. És precisament aquesta manera singular de construir els seus one man shows la que li ha valgut el reconeixement de la crítica i el públic com a millor monologuista per part de l’audiència d’El Club de la Comedia, en què participa periòdicament.
Goyo Jiménez té més de 200.000 seguidors a Twitter i els fragments del seu espectacle Aiguantulivinamerica penjats a Youtube han rebut més de sis milions de visites. Amb les seves actuacions en directe ha superat llargament la xifra de 300.000 espectadors, i en els tres anys que fa que actua al teatre La Chocita, a la Gran Vía de Madrid, ha penjat el cartell d’«entrades exhaurides» cada setmana. Precisament per això torna a Barcelona, per fer gaudir el públic de la seva versió millorada de Los americanos, un espectacle escrit i dirigit per ell mateix i distribuït per La Chocita del Loro Producciones.
Dimecres i dijous: 21.00 hores
Divendres i dissabte: 20.00 i 23.00 hores
Diumenge: 17.30 i 20.30 hores
Arteria Paral·lel

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *