El festival Corona Sunsets arriba a Eivissa

Després de passar per platges de tot el món, Corona Sunsets celebrarà el seu últim festival del 2014 a Eivissa (a la Terminal Ferry de Botafoch) el divendres 29 d’agost. Corona Sunsets acollirà les actuacions de Disclosure (Live), Maya Jane Coles, Bondax, Rob da Bank, Eton Messy, Nightmares On Wax i Thalab (Live). Ve també acompanyat d’un projecte mediambiental, Corona Sunrise – Save the Beach, que vol conscienciar comunitats locals en la defensa del seu medi ambient, en col · laboració amb la Fundació d’Educació Ambiental (FEE)
El divendres 29 d’agost, Corona Sunsets arriba a Eivissa per posar punt final a una sèrie de festivals de platja que ha celebrat per tot el món. Ho fa amb un fi de festa triomfant a Eivissa, localització escollida per ser la llar espiritual de les noves experiències musicals. 

Aquesta sèrie d’esdeveniments a primera línia de platja va començar a principis de juliol a la Weston Super Mare Beach (Regne Unit) i ha passat per algunes de les millors platges del món; Playa del Carmen (Mèxic), Toronto (Canadà) o Acapulco (Mèxic), programant actuacions amb alguns dels millors DJ del planeta. Aquest projecte vol introduir a nivell mundial el so Sound of the Beach i, alhora, crear un nou fenomen en el calendari de festivals i unir seguidors de tot el món per gaudir de la millor música al voltant de la inigualable atmosfera d’una platja. Corona Sunsets arriba al seu últim destí del 2014 i l’edició d’Eivissa acollirà una selecció dels millors sets de ball de tot el món. Aquesta “grand finale” de Corona Sunsets també acollirà l’actuació del guanyador del Corona Sound of the Beach DJ Competition, concurs mundial de Djs en la seva primera edició. Darrere d’aquest projecte hi ha els productors de fenòmens musicals com Tomorrowland, Mysteryland i Sensation. L’impressionant escenari principal, el Griffin Stage-que ha fascinat a multituds arreu del món amb la seva acolorida mandala i les seves llums hipnotizantes-, acollirà les actuacions de Disclosure (Live), Maya Jane Coles, Bondax, Rob da Bank, Eton Messy, Nightmares On Wax i Thalab (Live), una programació que, sens dubte, el converteixen en un dels esdeveniments musicals més importants de l’any. L’altre escenari, el Crown Stage, acollirà una programació més íntima amb els sets dels finalistes del Sound of the Beach DJ Competition, incloent al guanyador que serà guardonat el 29 d’agost. Corona Sunsets ve acompanyat també d’un projecte mediambiental, Corona Sunrise – Save the Beach, que vol conscienciar comunitats locals en la defensa i acció del seu medi ambient; en col · laboració amb la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), ONG líder en projectes mediambientals amb la seva iniciativa Bandera Blava. Per aquest motiu, l’èxit d’aquest festival s’aconsegueix quan es restaura la impol·luta naturalesa de les platges, protegint per a les futures generacions.

Horari: de 14:00 a 24:00. Actuacions: Ordre del Griffin Stage (horaris encara per confirmar):  Disclosure – LIVE  |  MAYA JANE COLES   |   BONDAX   |  ROB DA BANK   |  ETON Messy   |  Nightmares ON WAX   |  THALAB – LIVE

www.coronasunsets.com
I també a: Eivissa Spotlight   |   Resident Advisor   |  essential Eivissa
Preu: 30 € . Esdeveniment només per a majors de 18 anys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *