El cantant Luís Miguel, va interpretar tos les seus èxits.

El cantant mexicà, de 42 anys,  d’aspecte impecable, Luis Miguel va oferir el pasat dijous un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona davant de mil·lers de persones tot i no omplir l’estadi, en la quasi penúltima presentació de la seva gira de 10 concerts per Espanya. Era la seva reaparició, per cel·lebrar els 25 anys de trajectòria, després de l’aparatosa i enigmàtica caiguda que va patir quatre dies abans a Sevilla.

Amb la seva prodigiosa veu i talent, per viure una nit inoblidable va fer un duet a l’estil ‘crooner’ amb Frank Sinatra a través de una gran pantalla, sense gaire transcendencia ja que les seves esplèndides fans esperaven les seves cançons mítiques.

El cantant mexicà, de 42 anys, va interpretar diversos dels seus èxits com “Decídete”, “Isabel”, “Ahora te puedes marchar” i “Cuando calienta el sol”. A més va cantar també “Que seas feliz”, “La barca”, “Bésame mucho”, “El día que me quieras”, “Por debajo de la mesa” i “La incondicional”, davant l’aplaudiment del públic. Destacable el fet de la proximitat del cantant amb el seu públic encara que això li impliqués alguna caiguda, cosa que no va succeir.
Després de cantar des de fa dues setmanes a Càceres, Palma de Mallorca, Elx, Màlaga i Sevilla , Luis Miguel va començar a acomiadar-se del públic espanyol encara que a l’endemà passava per Madrid.

Luis Miguel, qui el 1985 es fes guanyador del seu primer Grammy, manté a Espanya un molt nodrit nombre d’admiradors, qui al llarg d’aquesta gira han pogut gaudir del talent de l’anomenat “Sol”, on s’ha convertit en l’artista amb major impacte, transcendència i vigència internacional en l’àmbit contemporani.
Fotos: Glòria Fdez.
Text:  Glòria Fdez.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *