Dani Rovira, últims dies al Teatre Apolo!

Què ràpid s’et van oblidar els primers amors, la maquineta, menjar plastilina, les rebequeries, demanar sortir a la noia que t’agrada, les llets i les galetes …
Un adult ja no té temps per això oi? Ja ho va dir Gómez de la Serna: “Quan estem mirant l’abisme de la vellesa, els nens vénen per darrere i ens empenyen. Mira nen, empeny al teu pare …!!
Reivindica el teu temps, els teus costums …. riu-te, emociona’t, recorda, però no et relaxis: mira-la a la cara i digues-li: VOLS SORTIR AMB MI?

Dani Rovira és un andalús amb molt d’art gràcies a la seva desimboltura per explicar coses normals en la vida quotidiana. En aquest xou podem veure prop d’hora i mitja parlant sobre alguna cosa tan simple com dir-li a una noia “¿Quieres salir conmigo?”. La música, els sons i el curtmetratge completen perfectament la funció de Dani Rovira, que aconsegueix mantenir l’atenció del públic en tot moment.
Apa! no dubtis en comprar-te l’entrada ja que el dilluns 25 es la seva última Funció al Teatre Apolo perquè no decepciona i passaràs una estona de plors feliços! 
  • http://www.teatreneu.com/e-137/Dani-Rovira-Quieres-salir-conmigo-al-TEATRE-APOLO
  • http://www.teatrealexandra.com/web/

¿Quieres salir conmigo? és la història d’una recerca. Recordant vells costums, inventant-ne de noves. Perdent els papers sense perdre les maneres. Deixin l’abric a la porta, que ja li abriguessin les llums.
Passin i vegin … apaguin els mòbils, encenguin el riure, posin en silenci el realisme, i en vibració les mans, el bigoti i la panxa.
Les patates, les pipes i el fresquet, ja el posem nosaltres.
Un camí de pedres blaves sense fi et donarà la mà des que et sentis fins fins que et voles.
Un parc buit en temps i en lloc et acomodar.
Un conte et canviarà d’ànim, et canviarà la vida, et canviarà fins d’assentament.
Una cançó, que com el vent et portarà coses que al seu dia et va robar.
Una noia, un poeta, un ase, una cistella, un somni i fins a una caixa d’eines …
Hi ha de tot. És clavadet al seu pare.

Text: http://danirovira.blogspot.com.es/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *