BARCELONA BIG BLUES BAND + SANTOS PUERTAS

BARCELONA BIG BLUES BAND + SANTOS PUERTAS

BLUES / SWING / JAZZ

Components

Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Santos Puertas guitarra i veu, Víctor Verges i Jaume Torné trompeta, Pere Masafret i Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic i Ignasi Poch saxo alt, Artem Zhuliev i Pol Prats saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Héctor Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria.

Descripció

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el r’n’b del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Ottis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud com Ray Gelato, Mike Sánchez, Drew Davies, Lluís Coloma o Dani Nel·lo. En aquesta ocasió el convidat especial és el guitarrista i cantant Santos Puertas, directament arribat des d’Estats Units.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=TYruSJ-SV9Q

Crítica

Aquesta nit han vingut amb Santos Puertas, un gran guitarrista i millor cantant, el qual, controla a la perfecció el Blues. És efectiu manipulant la guitarra amb els dits. Està dotat d’una veu de baríton i ampli registra, arriba a modular amb una senzillesa que sembla que no li costi res, és allò que fa gran a un músic, fer fàcil el que és complicat. Puertas sap guanyar-se amb gràcia al públic i aquest, venia amb ganes de passar una bona estona.

Van presentar un repertori amb molt de Swing i bon Blues. Amb bones frases melòdiques i ritma trepidant. Una molt bona interpretació d’aquesta gran banda, al igual que un Santos mereixedor de la seva vàlua.

Tonet Martorell

Diumenge 26 de Juny 20:00h | 22:00h Taquilla: 15€ | Web: 12€ Comprar entrades

informació de l’esdeveniment cedida per: http://www.masimas.com/jamboree

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *