Arriba al Club Capitol Goyo Jiménez, amb ¡Más Difícil Todavía!

Amics, vivim en un món molt complex i això no es pot negar, tret que siguis algú que no viu en aquest món, no sé, un astronauta dels de l’estació espacial internacional, un fill del Príncep Carles o un concursant de gran Germà. O algú que nega sistemàticament, tipus filòsof nihilista o polític imputat.
Cada dia ens trobem que hi ha massa fronts als quals atendre, massa batalles en les quals lluitar per sobreviure amb dignitat en aquests temps. Però tranquils, perquè Goyo Jiménez ha estudiat detingudament, cada detall del tens panorama actual en el qual ens movem per oferir-nos les claus de l’èxit amb la desimboltura i clarividència que el caracteritzen.
Senyores i senyors, dames i cavallers, nens i nenes ..! Arriba … ¡Más Difícil Todavía! L’espectacle que farà canviar d’opinió als que creien que res podia ser encara més difícil. Que la fantasia i la il·lusió havien mort. Que el passat era cosa del passat i el futur un assumpte dels bancs. I que, de passada, farà que et desencaixaments del riure. I per molt pocs diners, escolti.
Ah, una altra cosa! Procura portar roba ampla, que és de molt riure i estaràs més còmode.

https://tickets.grupbalana.com/balanatickets_borras/es_ES/entradas/evento/7242

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *