Absurds i singulars, una satírica història de misèries i ambicions humanes

Del 4 de desembre de 2015 al 27 de desembre de 2015

Teatre Borràs

Tres parelles, tres cuines. Un text d’Alan Ayckbourn, el rei de la comèdia, l’ autor més representat al món després de Shakespeare. Una comèdia amb un humor cruel i mordaç que ha aconseguit fer riure al públic anglès durant més de 4 dècades. Eduard Farelo, Maria Lanau, Marta Millà, Lluïsa Mallol, Pere Ponce i Toni Sevilla protagonitzen la versió que es pot veure al Teatre Borràs a partir del 4 de desembre.

Aprofita aquesta promoció per aconseguir les teves entrades a 16.00€ enlloc de 24.00€. Promoció vàlida per a les funcions de dimecres i dijous fins a exhaurir localitats. 

Vols gaudir d’aquesta promoció? Utilitza el codi de descompte “TEATRE BARCELONA” al comprar les teves entrades a través del següent enllaç o a través de la fitxa de l’espectacle que trobes a continuació.

Absurds i Singulars1

http://www.teatrebarcelona.com/promocio/entrades-16-00e-comedia-absurds-singulars#more-32322

 

Crítica

Absurds i singulars, una satírica història de misèries i ambicions humanes

Absurds i singulars, explica una peculiar història sobre tres parelles de diferents estatus socials, les quals ens intenten mostrar les seves ambicions i per extensió, les facetes més mediocres.

El primer dels tres actes és una mica fluix donat que la trama és una mica pobre i d’acció lenta, però, a mida que l’obra va avançant, va guanyant interès. Un detall a esmentar són els entreactes, els actors cantant una cançó per amenitzar aquest espai de temps, és una bona manera d’entretenir al públic. El segon acte es més esbojarrat i treballat, i el tercer és el millor de tots, acció desenfrenada i sàtira desbocada que es serveix en fred.

És una bona comèdia.

by Tonet Martorell

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *